perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä

Versiot yksi ja kaksi. Elikkäs minulla oli suunnitelmissa upeat kolmeväriset pilkkukynnet. Muuutta lopputulos sai miettimään voi-luoja-mitä-olen-saanut-aikaan. Ei nimittäin mennyt kuin strömsössä vol. 987. Ensinnäkin, valkea jota sijoitin vihreälle pohjalle, muuttui kuivuessa keltaiseksi. Enkä osannut sijoittaa nuita pilkkujakaan nätisti. Eikä vihreä ollut tarpeeksi pirtsakka. Jopa Dutchmanni myönsi että nämä kynnet olivat rumat:'D
Uutta putkeen heti siis. En saanut vihreitä poistettua kovin nätisti, tai ainakin niin salamavalo väittää. Näistä kynsistä olen kyllä ylpeä:3 Pupusia ja tipuja. Ja minä kun aina ajattelen että "Pöh, teemakynnet ei ole minun juttu, enkä ikinä tee niitä." hjuu, tässäpä se taas nähdään:D Mutta näh, nämä on kyllä ihan kivat. Etenkin tipuset onnistuivat hienosti mielestäni, vaikka käsi kyllä vapisi julmetusti... Toivottavasti teidänkin pääsiäiskyntenne ovat onnistuneet hyvin(:
Iloista pääsiäistä kaikille ihanille lukijoille!








keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kananmunia

Tarkoituksena oli tehdä oranssit appelsiini-kynnet tähän väliin ennen pääsiäisteemaa. Inspiraation puuttessa tämä sai kelvata, mutta ei se helevatin leima halunnut toimia sitten alkuunkaan... Niinpä voimaan astui suunnitelma B, kukkasia. Nääääh. Äiskän mielestä nämä näyttävät unikoilta. Minusta taas kananmunilta.
Lakkana oli siis OPI A Roll In The Hague, kaksi kerrosta. Tämä oli ehkä vähän liian punertava lakka appelsiiniksi.. Mutta toinen oranssini olisi sitten ollut liian rusehtava, tosin shimmer. Mutta onpahan keväiset!
Muuten, urputin niistä kynsinauhoistani silloin jonkin aikaa sitten. Yritin ensiapuna käyttää bepanthenia, mutta tällä kertaa sekään ihmeiden tekijä ei pystynyt minua pelastamaan D: Vähitellen alkaa mennä hermot tähän, sattuu nimittäin niin maan vietävästi. Prrrkl...


¨



OPI Ink Suede

Niin kuin nimi kertoo, testissä siis vaihdossa saamani OPIn Ink Suede. Ai että.. Tätä lakkaa ei raaskinut pilata liioilla koristeilla, kun on se niin ihana<3 Pinta on juuri sopivan "matta" minulle, ja yllätys kyllä, näyttää siltä että rakastuin lilaan lakkaan. Nämä kynnet ovat varmaan onnistuneimmat pitkään aikaan, jotenkin silleen niin kuin oikein fiinit:3
Mutta. Minä aina mainostan miten en välitä siitä miten pitkäkestoinen lakka on, sillä vaihdan lakkaukset kuitenkin n.kolmen päivän välein. Pullon kaulassa olevassa lapussa varoitetaan kyllä, että lakka ei ole yhtä pitkäkestoinen kuin normaali OPIn kynsilakka. No tuota, kyllä minä nyt kuiteskin toivoisin että se kestäisi edes sen päivän... mutta ei, viime yönä nämä kynnet tein ja nyt jo ovat kuoriutuneet suuressa määrin. Ei siis pelkästään kärjestä kuluneet, vaan kuoriutuneet puoli väliin kynttä. Tiedänpähän tulevaisuuden varalle.




tiistai 26. maaliskuuta 2013

Lizardit

Edellisen postauksen myötä sain kommentin jossa pyydettiin postausta liskoihini liittyen(: Tuumasta toimeen, joten nyt tosiaankin esittelen teille kuvien avulla pienet mussukkani, leopardigekot Loki ja Luka:

Tässä siis meidän iäkkäämpi rouva Loki, mittarissa jo 11 vuotta.

On se elossa:'D

Lokilla oli jonkin aikaa ihme buumi meneillään, pohdin jo että voiko gekko olla valeraskaana. Vaikutti nimittäin että hän hautoi tuota kiveä.

Dragons' Den

Ja tässä taas meidän pienokainen Luka, ikää 5 vuotta.

Dutchmannin kauluksessa (gekot tykkää korkeista paikoista)

Kuvitelkaa tähän se Bond-tunnari:D

Lukan kalkkikuppi<3

Lukan kalkkikuppi<3 vol.2

Heidän matala majansa

Loki ja Luka ovat minun luonani asustelleet nyt muutaman vuoden. Toveruksilla (jos heistä niin voi edes sanoa) on aika erikoinen nokkimisjärjestys, pienempi kokoinen Luka nimittäin terrorisoi isoa ja kärttyisen oloista Lokia jatkuvasti ruokintaan liittyen. Tästä syystä ruokin heidät aina erikseen jotta tappeluilta vältytään.  Gekot ovat ehkä yllättävänkin hauskoja otuksia, niin kuin toivottavasti kuvista voi päätellä. Heillä näkyy löytyvän kyllä monia mieluisia löhöilypaikkoja. Kissojemme kanssa riittää ongelmia, he kun olisivat niin innolla  "hoitamassa" gekkoja. Tästä tuloksena toisella kissalla pienet arvet nenässä, kun Luka nakkasi kiinni. Onneksi kuitenkin näin päin:D

Toivottavasti tämä nyt kertoo vähän lisää murusistani(: Suurin osa kuvista otettu puhelimella, joten laatu myös sen mukaista..

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lastuja

Sain perjantaina postissa ihanan Kleancolorin Chunky Holo Tealin. Mutta minulla ei ole pienintäkään havaintoa miten hyödyntää sitä:o Laitoin siis sitä ihan vain mustalle pohjalle sekä seuraksi Nfu Oh:n saman tyylistä mutta lastulakkaa. jälkeenpäin vasta tajusin että olisi pitänyt tehdä toisin päin, muut kynnet CHVllä ja nimetön nufulla ja olisin saanut hienon aksenttimanikyyrin. Mutta pläh, minä mitään ala poistelemaan ja tekemään uudestaan... En osaa sanoa kummasta lakasta pidän enemmän... Lastut ovat mukavan rouhean näköisiä, mutta hile miellyttää silmää kovasti. Lastuja levitin yhden kerroksen tällä lopputuloksella, hilettä sain kerrostaa muistaakseni kolme kerrosta.
Näitä kuvia sain muokata ihan rajulla kädellä, sillä kynsinauhani ovat aivan kuolemankielissä D: EDIT: muuuutta muokatut kuvat eivät näköjään siirtyneet tänne asti..murr. Pakkaset ovat taas tehneet tehtävänsä, joten kynsinauhani kuoriutuva irti. Siksi siis kysyn teiltä rakkaat lukijat, vaivautuisitteko antamaan vähän vinkkiä miten nämä pirulaiset saisi edes jotenkin kuosiin?:/ Rasvailua jep, mutta kertokaapas mitä luotto tököttejä teillä on tälläiseen vaivaan? Kiitän ja kumarran!






sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Viljakäärme

Tälläistä mania olen suunnitellut jo pitkään, ja ajattelin että nyt olisi vihdoinkin sen aika. Eli käärmeennahkaa. Taas. Tällä kertaa käsi ei vapissut ihan niin pahasti kuin viimeksi kun sudin vapaalla kädellä, mutta ei nämä siltikään kovin siistit ole. Väritykseen ja "kuviointiin" otin mallia viljakäärmeestä, vaikka nämä voisivat yhtä hyvin olla karpin suomuja... Avautuminen: en ymmärrä miksi karppi on niin suosittu tatuoinnin aihe. Ei ainakaan niiden ulkonäön vuoksi. Oletteko koskaan käyneet katsomassa minkä näköisiä suurin osa okeista karpeista on? Miksei sitten vaikka tatuoitaisi ahvenen tai kuhan kuvia. Juu noh eihän ne symboloi ihan niin hienoja asioita kuin karpit.. Siinä tämän illan asiasta kukkaruukkuun:D
Ja en löytänyt käärmettä tähän hätään, joten saadaan pärjätä gekolla. Close enough, right...?











sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Mustaa ja valkoista laitetaan

Simppeli raitamanikyyri, joka ei sitten ollutkaan minulle niin simppeli.. Raitojen maalaaminen ei ollut näköjään hyvä idea, sillä juuri tänään käteni ei halunnut toimia minkään näköisessä yhteystyössä. Parkinsonista en kärsi, kahvia en juo enkä tehnyt näitä raitoja krapulassakaan. Ja silti niin pirun vinksallaan. Ja jos tarkkoja ollaan, en käyttänyt edes mustaa lakkaa, enkä valkoista:3 Pohjalla nimittäin OPI Suzi Skis In Pyrenees, raidoissa käytetty OPI My Boyfriend Scales Walls, GOSH Silver ja Models Own Grey Day.
Lisäksi esittelen kynnet jotka tein sukulaisen synttäreille. Halusin päästä käyttämään OPI DS Reservea, ja perjantaina ostamaani My Vampire Is Buff, joka muuten on OPIn uudesta Euro Centrale-kokoelmasta. En liiemmin ihastunut ko. kokoelmaan, mutta ainakin tämä oli pakko hankkia. Tällä hetkellä minulla taitaa olla joku buumi meneillään, olen nimittäin armottomasti ihastunut näihin kaikkiin ns. haaleisiin lakkoihin, kuten Skull&Glossbones sekä nyt tämä My Vampire Is Buff... Olette ehkäpä huomanneet sen:D Mutta palataanpas asiaan. Näiden kahden lakan yhdistäminen? Jotenkin näköjään jopa omasta mielestäni onnistuin siinä. Nimettömissä siis MVIB ja päällä vielä  OPI Merryberry Mauve Top Coat. Tyyliin piti saada vähän luontevuutta joten Asennetta tuomassa niitit. Tulette varmaan näkemään näitä niittejä tulevaisuudessakin ehkä jopa usein, sillä taisin ihastua näihin:3







torstai 14. maaliskuuta 2013

Kolme yhden hinnalla

Tässä postauksessa siis kolmet edelliset kynnet, joista ei olisi kullekin erillistä postausta irronnut. Ekana kynnet joihin testasin elmukelmu-tekniikkaa. Lakkoina alla CC:n Worth the Risque ja päällä Make up storen Anders. Tämä ihanan sinisen glitterlakan sain kaveriltani synttärilahjaksi, ai että olin otettu:') Sitä piti siis heti päästä käyttämään. (Vähän hönö nimi lakalla, mutta ainakin sillä on nimi mikä on jo plussaa.)
Sitten satuin bongaamaan facen kirppiksellä Golden Rosen jolly jewels-lakan numero 117. Tästä kokoelmasta ovat varmaan kaikki kynsi-ihmiset jo kuulleet, mutta vielä kertauksen vuoksi: kyseessä on siis kokoelma jellypohjaisia glitterlakkoja. Muut kokoelman lakat eivät oikein kiinnostaneet minua, mutta tämä 117 oli kuitenkin poikkeus. En yleensä jaksa kiinnittää huomiota levittyvyyteen, mutta tämä oli yksi helvetti. Lakassa on näyttävästi sitä glitteriä, mikä ei helpota asiaa. Sain kaivaa lakan sieltä pullosta sellaisena glitterpuurona... Jätti myös kynnelle (oletetusti) tosi karhean pinnan, mitä yritin tasoittaa lukemattomilla kerroksilla päällyslakkaa. Niin kuin arvelin, sen poistoon myös kului n.45min. Noh, on se tosi nätti myös ja ainakin pullossa, jos ei muuta niin sen vuoksi säästän.
Ja tämän hetkiset kynnet. Kynsillä OPIn My boyfriend scales walls. Joku kutsui tätä valkoiseksi, toinen harmaaksi. Minä, (värisokeana) pidän sitä vihertävänä. Oli miten oli, tiedättehän kun valkeat lakat tykkäävät aina raidottua? Tämä ei. Tasoittui niin siististi kahdella kerroksella. Koristeina liukuvärjäys ginan mustalla ja valkeat "pitsi" water decalsit. Olen nyt täysin hurahtanut kaikkiin siirtokuviin:D En voi sietää tavan kynsitarroja, kun ne aina kuitenkin jää koholle ja römpsöttämään jostain kulmasta eikä poistokaan ole mitään juhlaa. Mutta siirtokuvilla saa ihanan sileän tuloksen eivätkä ne tuota kärsimystä poistaessa. Nih.

(Vaihdan postauksen kuvat puhelimella otetuista järkkärillä otettuihin kunhan ehdin. Ja muistan)

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Snakeskin

Heissan taas. Nyt on ollut hiljaista, kun nuo kullitetut(:D) kynnet saivat olla aika pitkään, sillä tein tädilleni geelit, joten en viitsinyt sitä ennen tehdä uusia kun ne kuitenkin viilaillessa tuhoaisin.
Mutta, käärmeennahkaa! Tämän Bundlen laatan tilasin erikseen vain ja ainoastaan tämän kuvion takia. Leimaukseen käytetty Color Clubin Snakeskiniä, jonka pariksi siis tämän laatan ostin. Ja alla ginan mustaa. Aika miellyttävä markettilakka, pitää hankkia lisää varastoon:3
Saas nähdä teenkö tänä yönä jo uudet. Onhan nämä siis kivat, mutta sain ajatuksen enemmän käsinmaalatuista käärmeennahka kynsistä viljakäärmeen värityksillä... Noh, katsotaan.

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Häppi böööfdeeei tuuu miii

 Posti toi minulle tänään OPIn OY-Another Polish Joke, joka tavallaan toimi sitten syntymäpäivälahjana. Pääsinpähän taas käyttämään water decalseja. Pohjalle siis kaksi kerrosta OY-Another Polish Jokea ja yksi kerros Goldeneyeta. Näistä tuli nätit, tosin olisivat olleet vielä paremmat jos kynteni olisivat samanpituiset...
Eilisen koulutus meni hienosti. Kuusi tuntia siinä siis tuhraantui kun serkulleni geelejä tein:D Taisin minä jotain oppiakin siellä. En ollut itse ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta serkkua vaikuttivat miellyttävän.
Ihan btw, hakkuutinpa ihooni vähän lisää mustetta :) Ehkäpä laitan joskus kuvia myös tatuoinneistani (Niistä kaikista kahdesta).



(Kuultaa läpi tosi nätisti)





sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lumihiutaleita

Muut intoilevat keväästä, ja mitä minä teen? Lumihiutaleita. Pääsin testaamaan OPIn Into The Nightia ekaa kertaa, ja pitkästä aikaa, kynnet onnistuivat! MUTTA kamera alkoi kenkkuilemaan, joten nyt saatte sumeita kuvia, jotka edes vähän vastaavat oikeita värejä. Salamalla tuli liian "kiiltäviä" ja siksi leimaukset eivät näkyneet yhhhhtään. Olen tehnyt nyt tässä välissä kolmet kynnet, jotka kaikki ovat menneet pieleen niin pahasti ettei kehtaa edes tänne laittaa. Siksi siis tämä hiljaisuus. Tulette näkemään nyt paljon leimailua, sillä olen niin innoissani tilaamistani Bundle Monsterin laatoista:3
Nyt huomenna on suunnitelmissa mennä epäviralliseen "koulutukseen" geelejä ja vähän akryylejakin harjoittelemaan. Epäviralliseen, koska eräs nettituttu joka tekee rakennekynsiä lupasi auttaa minua alkuun:) Saas nähdä miten onnistuu. Pahoitteluni muuten edellisen postauksen kirjitusvihreistä, postaus oli nimittäin kirjoitettu puhelimella.









perjantai 1. maaliskuuta 2013

Väriä elämään

Nämä ovat taas puhelimella otettuja kuvia, sillä kynnet eivät säilyneet niin pitkään että olisin saanut järkkärillä kuvan. Kolme kärpästä yhdellä iskulla eli kolme uutta väriä testiin, tosin oranssia testasin jo decalsien kanssa. Ihan hauskat kynnet, vasurissa todin värit menivät vähän "väärin", ei ollut alunperin tarkoits laittaa samoja värejä vierekkäisiin kynsiin..(etusormi ja keskari). Kuviot tehty dotting toolilla. Sitä en tiedä ovatko nämä nyt valumia vai mitä, mutta jokainen kai päättäköön itse mitä näissä näkee:D Yritän vielä saada postausta aikaiseksi tilaamistani ihanuuksista sekä kynsistä jotka on suunnitelmissa tehdä.